Het is echt waar: 2016 is het jaar van het boek 

Beetje raar toch?

Is niet élk jaar het jaar van het boek?

Boeken verrijken ons leven immers elke dag.

Ik weet al dat 2016 het jaar wordt van mijn nieuwe boek. Ik zit niet voor niks elke week een hele dag te tikken, te denken, te tikken, te schrappen, te dromen en te genieten boven mijn speciale laptop (zonder internet!).

Wordt 2016 ook het jaar van jouw boek?

Het boek is niet meer zo heilig als het ooit was.

“Er zijn zoveel boeken”, hoor ik schrijvers die nog niet durven vaak verzuchten. Dat is zo, meer dan we ooit kunnen lezen. En het boek heeft concurrentie gekregen. Van tv, film, social media.

We lezen daardoor ook anders dan vroeger.

Toch heeft het boek niet aan zeggingskracht verloren.

De behoefte aan verhalen, informatie, nieuwe kennis en het liefst een combinatie daarvan. Boeken verrijken ons leven.

Voor ons als lezers én voor ons als schrijvers.

Ik weet dat heel veel van mijn nieuwsbrieflezers graag een boek willen schrijven.

Jij ook? Wil jij ook graag jouw eigen boek(en) in de boekenkast hebben? Met jouw naam erop? Droom jij er wel eens van dat je iemand ziet zitten die jouw boek zit te lezen?

Ik snap het.

Ik heb zelf een tiental boeken mogen schrijven voor anderen.

Vaak staat mijn naam er niet eens op! Toch vond ik het heerlijk om ze te maken, ik houd gewoon van schrijven en van boeken! Voor wie mij nog niet zo goed kent even wat voorbeelden: ik schreef een boek over de uitdagingen van particulier natuurbeheerders. Het zal je maar overkomen dat je een landgoed erft! Wat een rijkdom en wat een verantwoordelijkheid. Ik schreef een boek over vrouwen en deeltijdwerk. Een typisch Nederlands fenomeen. Hoe komt dat zo en vooral: wat doet dat met vrouwen en mannen in ons land? Ik schreef een handboek voor aanstaande ouders waarin ik probeerde de roze wolk door te prikken en aanstaande ouders informatie te geven waar ze echt iets aan hebben. En een boek voor en over alleenstaande moeders want voor hen was er nog helemaal niets. En zij kunnen zeker wel een steuntje in de rug gebruiken!

En nu schrijf ik mijn boek Schrijf je rijk. Waarover later meer, veel meer.

Nu over jouw boek.

Ik kom zoveel mensen tegen die mij vragen: “Kun je mij ook helpen bij het schrijven van een boek?”

En ik snap dat.

Want boeken zijn niet alleen heerlijk als je een booklover bent, ze zijn ook nog eens het ultieme visitekaartje voor je bedrijf.

Ik houd van boeken dus 2016 moet wel mijn jaar worden!

Wil je dat 2016 ook het jaar wordt van JOUW boek?

Geef je dan ons op voor ons eendaags event Schrijf en lanceer je boek.

Kies jij voor kwaliteit?

Houd je niet zo van massaal maar werk je liever in een kleine groep?

RESERVEER DAN HIER JE PLEK!

*schrijven verrijkt je*