Maak van schrijven een goede gewoonte

Verlang je ernaar om met gemak en plezier te schrijven? Zodat je een schrijfarchief opbouwt waar je altijd uit kunt putten?

Ga dan de challenge aan!

Schrijf 40 dagen elke dag.

En merk dat het makkelijker is dan je dacht, leuker is dan je dacht.

En dat jij het gewoon kunt.

Wat schrijven je oplevert

Schrijven geeft je meer rust, vertrouwen en plezier

Schrijven ordent. Je stapt even uit de waan van de dag en krijgt meer rust in je hoofd. We lijden namelijk allemaal aan een overdaad van prikkels. 50 jaar geleden hadden we gemiddeld 50.000 gedachten per dag. Nu 180.000!

 

Schrijven is doen.

Schrijven is net als fietsen en zwemmen. Je leert het niet uit een boek.

Je leert door te DOEN. Alleen door regelmatig te schrijven wordt schrijven makkelijker en leuker. Met Schrijf je licht help ik je om door te zetten. Met kleine opdrachten maak ik het je makkelijk. Wedden dat je het zo leuk begint te vinden dat je steeds verder wilt?

Elke ochtend 10 minuten schrijven levert jou en je bedrijf zoveel op

Wat heb ik nou eigenlijk te vertellen?

Dat hoor ik ondernemers vaak zeggen.

En ze hebben de prachtigste verhalen.

Met Schrijf je licht ga je jouw verhaal ontdekken. Je leert luisteren naar je eigen stem.

Je krijgt inzicht in wat echt belangrijk is. Voor jou. En dat is de authenticiteit waar ook anderen zo dol op zijn en die je straks wilt uitstralen naar de wereld. Naar je klanten, relaties, volgers. Het mooie is: veel van wat je NU met Schrijf je licht voor jezelf schrijft, kun je STRAKS gebruiken voor je boek, blog enzovoort.

Geloof jij ook dat schrijven je de weg wijst naar wat echt belangrijk voor je is in je leven en werk?

Ontdek jouw verhaal (dat je later ook kunt delen)

“Leer regelmatig en met gemak schrijven, dan zul je straks ook jouw boek met regelmaat en gemak schrijven”- Julia Cameron

Jouw stem

t

Houd je niet van doorsnee schrijftrucs omdat je juist authentiek wilt blijven?

t

Begin je wel met schrijven maar loop je steeds vast?

t

Ben je op zoek naar een methode die je weinig tijd kost maar wel veel resultaat oplevert?

Dan is Schrijf je licht echt iets voor jou.

Dit levert Schrijf je licht je op:

=

Je leert beter luisteren naar je eigen stem

=

Je merkt dat 40 dagen lang elke dag een kwartier schrijven een ongelofelijk effect heeft

=

Je bouwt een eigen schrijfarchief op waaruit je later kunt putten

=

Je ontdekt dat schrijven ook makkelijk en leuk kan zijn

=

Je krijgt zin om eindelijk dat boek of (meer) blogs, posts of webteksten voor je bedrijf te gaan schrijven

Heb jij in de gratis vijfdaagse al gemerkt dat het makkelijker is om schrijven samen te doen?

Wil je vandaag al van schrijven echt een goede gewoonte maken waar je nog jaren plezier van hebt?

Voor iedereen haalbaar

Schrijf je licht is de makkelijkste manier om het schrijven vol te houden!

Omdat ik graag wil dat iedereen schrijft en kan meedoen, heb ik de investering bewust super laag gehouden.

Het enige wat je hoeft te doen, is je

Wat je ook doet: blijf in elk geval schrijven, want schrijven verrijkt je!

Over mij

Ik ben Sasja Nicolai, schrijver en ondernemerscoach. De kracht van schrijven ken ik door en door. Ik schrijf al meer dan 25 jaar voor grote bedrijven. En al even lang voor mezelf. Het is de basis van mijn succes.

“Met Schrijf je licht wil ik zoveel mogelijk ondernemende vrouwen die goed zijn in hun vak te helpen om meer te schrijven. Schrijven verrijkt je. Het brengt je eerst rust en overzicht, daardoor krijg je meer zelfvertrouwen en dat is weer de basis voor succes.”

Waarom doe ik dit?
Vooral vrouwelijke ondernemers zeggen vaak tegen me: “Ik wil zo graag meer schrijven, ook voor mijn bedrijf. Maar ik kom er maar niet toe.” Daarom heb ik een hele laagdrempelige methode ontworpen, iets waar iedereen die echt wil aan mee kan doen. Het kost je maar 20 minuten per dag en de prijs is laag. Schrijven is gewoon een basisvaardigheid voor elke ondernemer. Als je snel en op een efficiënte manier goede teksten kunt schrijven, komen klanten als vanzelf naar je toe. Je houdt tijd over voor jouw vak, voor wat je het allerliefste doet.”

Ben jij zo iemand die altijd zegt: ‘Ik zou zo graag meer willen schrijven’? Dan is dit je kans.

Gun het jezelf, het zal je leven en manier van werken veranderen.

Reacties van deelnemers aan Schrijf je licht:

“Heerlijk om de dag zo te beginnen. De dag krijgt een ander vervolg als je eerst even stil staat bij wat je drijft en bezighoudt en waar je naar toe wilt. Door dat op te schrijven krijgt het vorm. Ik voel nu veel meer connectie met wat ik neer wil zetten met mijn bedrijf en dat geeft ook meer focus door de dag heen.”

“Erg ontspannend en verhelderend. Ik begin de dag nu zonder beeldscherm: rustiger en met een voldaan gevoel.”

“Door jouw vragen ben ik over andere dingen gaan schrijven. Ik wist niet dat er zoveel teksten in mij verborgen zaten.”

“Het is heel fijn om zo op weg te worden geholpen met schrijven. Het gaat nu veel meer moeiteloos.”

“Je mailtjes en filmpjes heb ik als prettig ervaren. Je hebt een mooie, rustige en sympathieke uitstraling.”

“Je hebt mijn ogen geopend: je kunt dus ook veel resultaat halen uit gewoon schrijven voor jezelf! Het klinkt misschien raar, maar dat had ik nog nooit gedaan, het was voor mij een eyeopener.”

“Ik voel gewoon in alles dat jij iedereen de kracht van schrijven gunt.”

Gun het jezelf, het zal je leven en manier van werken veranderen.