Schrijf je klanten naar je toe

Hoe zou jouw wereld er uitzien als je precies die klanten had die je wilt?
Wie zou jij zijn, hoe zou je je voelen?

Met Schrijf je klanten laat ik je zien hoe je die wereld kunt creëren.
Woorden zijn magisch.
Ze hebben zo’n grote aantrekkingskracht.
Ik weet nog precies wat mijn coach vijf jaar geleden tegen me zei toen ik in een bomvolle zaal bij de microfoon stond te stuntelen.
Haar woorden hadden zo’n grote waarde.

Geschreven woorden hebben nog meer power.
Omdat ze online jaar na jaar dag in dag uit hun werk doen. En jouw klanten over de streep trekken om met jou te gaan werken.

Die grote kracht van woorden inzetten voor je bedrijf, dat is wat we gaan doen in dit programma Schrijf je klant naar je toe.
Je gaat met je teksten de klanten trekken die je wilt. Daardoor ga je meer verdienen én krijg je meer vrijheid. Want als je de goede woorden schrijft en deelt, doen zij het werk voor je.

Ik werk met jou

Houd jij niet van grote groepen en events? Bouw je liever in alle rust aan je bedrijf?
Dan is Schrijf je klant naar je toe zeker iets voor jou.
Je krijgt niet alleen mijn lessen.
Maar ook mijn begeleiding.
Zes weken lang.

Je hebt misschien wel eens meegedaan aan een challenge.
Maar dat leverde je niet het beste resultaat op voor jouw bedrijf.
Jouw bedrijf is immers uniek.
Daarom maken we de teksten die voor jou en je bedrijf passen.

Anne: “Pas toen ik de juiste woorden ging gebruiken…”

Misschien ken je Anne Raaymakers wel. Zij weet alles van Facebook, maar ze doet en kan veel meer dan dat. Een tijdje geleden wilde ze haar klanten ook laten kennismaken met de kracht van Instagram. Geen punt voor een ervaren vrouw als zij zou je denken. ‘Maar’ zei ze tegen me “pas toen ik de juiste woorden ging gebruiken, stroomden de deelnemers binnen en had ik er binnen een paar dagen 400”.

Hoe kun je dat voor elkaar krijgen?

Dat leer ik je.

Schrijf je klanten naar je toe is uniek omdat:

Z

Je 1 op 1 met mij werkt

Z

We niet alleen praten maar vooral heel praktisch aan de slag gaan

Z

De juiste woorden kiezen - schrijven, schrappen, schrijven - tot het werkt

Z

Je de basisteksten ontwikkelt (website, blogs, posts) die je bedrijf nodig heeft

Z

Ik zes weken lang voor je klaar sta.

Passen wij bij elkaar?

Is dit iets voor jou? Is dit iets voor jouw bedrijf?

Laten we even kennismaken om dat uit te zoeken.

Sasja van Schrijf je rijk

Ik ben Sasja Nicolai, schrijver en ondernemerscoach. Schrijven is mijn leven. Of het nu voor beursgenoteerde bedrijven is of voor mijn eigen bedrijf, mijn eigen boeken.

Schrijven is ook de basis van mijn succes.

Ik heb er letterlijk miljoenen euro’s mee verdiend.

Dat gun ik jou ook.

 

Schrijven is gewoon een basisvaardigheid voor elke ondernemer. Als je snel en op een efficiënte manier goede teksten kunt schrijven, trek je niet alleen de fijnst klanten. Je houdt ook tijd over wat je echt graag doet. Voor je vak. Voor je familie. Voor vrije tijd.

Met Schrijf je licht help ik je om je eigen stem te vinden.

Met Schrijf je klanten naar je toe gaan we jouw verhaal delen.

Ik heb zelf ervaren wat er gebeurt als je dat systematisch en op de juiste manier doet.

Je wordt er een rijker mens van. Letterlijk en figuurlijk.

 

Spreken we elkaar snel?

Sasja

Dit zie ik veel gebeuren bij mijn klanten:

Z

Ze weten niet of de naam van hun bedrijf en producten wel echt goed is en klanten trekt

Z

Ze zitten soms uren te worstelen met een blog en voelen zich daarna nog steeds ontevreden

Z

Ze twijfelen over of wat ze schrijven wel werkt

Z

Ze hebben een dure website maar trekken er geen klanten mee

Z

Ze besteden uren op social media als Facebook, Instagram en LinkedIn en plaatsen berichten die weinig gezien worden

Z

Ze kunnen meer (goed betalende) klanten gebruiken

Geldt dit ook voor jou?

Geef je dan snel op. Want ik ga je een handige, makkelijke en succesvolle aanpak leren om zo te schrijven dat je vertrouwen opbouwt bij je klanten.

Alle voordelen van dit programma op een rij:

Z

Van mij krijg je niet zomaar een doorsnee marketingmethode en standaard teksten

Z

Jouw teksten overtuigen juist als je authentiek bent en blijft

Z

Maar je moet wel laten zien dat je er bent. Daar gaan we dus aan werken

Z

Met respect een aandacht voor jouw persoonlijke kwaliteiten en valkuilen.

Z

Jij gaat de taal schrijven (en spreken) die voor jouw klant onweerstaanbaar is

Z

Zodat je resultaat ziet

Z

Ik coach je door de moeilijke momenten heen

Gaan we samen jouw klanten bereiken?

“Schrijven is een vaardigheid die elke ondernemer zou moeten beheersen”

Aartjan van Erkel

Mijn missie

Om me heen zie ik vrouwen die tot de besten behoren in hun vak. Die 100% hart hebben voor hun klant. En die zich toch zorgen moeten maken over geld. Omdat ze te weinig verdienen.

Ze werken gepassioneerd en met veel inzet, maar laten kansen liggen. Vaak zeggen ze tegen me: “Ik hoef ook niet zoveel te verdienen. Als ik maar kan doen wat ik leuk vind.” Maar doen wat je het liefste doet én er goed mee verdienen, geeft je nóg meer werkplezier. En een hoop rust. Je slaapt beter, bent gelukkiger. Je houdt tijd over die je dan weer…kunt besteden aan wat je het liefste doet en goed kunt.

Hoe weet ik dat je klanten echt naar je toe kunt schrijven?

Ik zie het bij klanten maar … ik heb het ook zelf meegemaakt. Ik werkte jarenlang achter de schermen voor grote bedrijven. Tot ik besloot dat ik boeken wilde schrijven met mijn naam erop, ondernemers wilde helpen volgens mijn eigen methode. Ik liet me bijscholen en ontdekte hoe spannend het is om jezelf te laten zien. Hoe eng het is om je eerste eigen blog te versturen. Om dat te doen waar je hart naar uit gaat. Toch deed ik het en ik zag al heel snel resultaat. Wow, die eerste keer. Dat je merkt dat klanten naar jou komen in plaats van dat je hen moet gaan zoeken. Dat zal ik nooit vergeten.

 

DIT KRIJG JE ALLEMAAL ALS JE MEEDOET:

Z

We starten met een verzorgde VIP-dag voor jou en je bedrijf. Zo leren we elkaar beter kennen. Samen kijken we waar jij tegenaan loopt in Schrijven voor je bedrijf. We werken we aan je pitch, kiezen de beste namen voor je producten, schrijven de teksten van je belangrijkste 3 webpagina’s. Deze dag vindt plaats op locatie in Rhenen of – als je dat liever hebt – online. Je krijgt de gelegenheid om al je vragen te stellen

Z

6 weken de gelegenheid om je vragen te stellen

Z

6 weken mijn persoonlijke begeleiding: Ik stuur je online lessen, een praktische training gericht op jouw klant en ik leg je mijn werkwijze uit. Hoe ik mails en artikelen verstuur die de vrouwen in mijn doelgroep graag lezen. Je krijgt de tips en handigheidjes die ik zelf al meer dan 20 jaar toepas

Z

Op wat je schrijft, krijg je als je dat wilt mijn persoonlijke, opbouwende feedback

Dit levert het programma je op:

Z

Je weet precies wat je klanten nodig hebben

Z

Je weet hoe je moet schrijven en waar je moet publiceren om hen aan te spreken

Z

Je haalt meer klanten binnen waardoor je hogere prijzen durft te vragen

Z

Sommige klanten moeten zelfs gaan werken met een wachtlijst!

Z

Je zit minder te tobben met social media en webteksten omdat je precies weet wat je wilt zeggen en hoe je dat aanpakt

Z

Je werkt met een vast schema zodat jouw klanten elke week van je horen. Want je weet het: ze moeten je leren kennen en waarderen voordat ze je gaan vertrouwen

Aan het eind van de training heb je in elk geval:

Z

Jouw aantrekkelijke kernboodschap

Z

Kennis van waar je klanten zitten en hoe je ze kunt bereiken

Z

Tal van voorbeelden en ideeën voor doeltreffende teksten voor je blog, nieuwsbrief, tweet, Facebookbericht, mail, klantgesprek, e-book etc.

Z

Ideeën om (beter betalende) klanten te vinden

Z

Enthousiasme om aan de slag te gaan

Jouw investering:

Denk je in wat het je oplevert als je zoveel nieuwe klanten gaat trekken. Automatisch, elke keer weer. Want teksten schrijf je één keer en dan blijven ze voor je werken. Omdat ik het voor elke ondernemende vrouw betaalbaar wil houden, betaal je 797 euro.

Er geldt een snelle beslissersprijs. Als je je voor 1 januari opgeeft, betaal je slechts 599 euro.

BONUS:

Gratis deelname aan de complete Schrijftraining Schrijf je licht inclusief het bijbehorende en prachtig vormgegeven boekje.

P.S.: Heb jij een vriendin/ondernemer die worstelt met teksten, zichtbaarheid en klanten vinden? Stuur de informatie over deze training gerust door. Geef je je samen op, dan geef ik jullie een aantrekkelijke korting. Mail me dan even op sasja@schrijfjerijk.nl

Reacties van deelnemers aan Schrijf je rijk:

Dit heeft me veel tijd opgeleverd

“Schrijf je rijk heeft me veel tijd opgeleverd. Ik heb nu een kort en krachtig verhaal dat me helpt om mijn zichtbaarheid te vergroten. Verder heb ik een scherper beeld van mijn Unique Sellingpoints. Sasja is erop gericht jouw verhaal goed in de spotlights te zetten. Ze stelt je op je gemak en luistert met een onbevooroordeeld marketing oor. Ze weet een mooie balans tussen het persoonlijke en zakelijke te brengen en is heerlijk to-the-point. Dit helpt je verder als ondernemer.”

Susan Eggels

trainer/ondernemer, Teams met toekomst

“Ik heb nu werkelijk de stap genomen om te gaan schrijven. Ik laat me nu inhoudelijk zien op het internet en ik merk dat klanten mij hierdoor weten te vinden. Ik ben hier super blij mee. Sasja als schrijfcoach vind ik zorgvuldig en volledig, ze is echt een expert in wat ze doet.

Ik kan je dit programma echt aanbevelen, het is zo belangrijk in deze tijd om jezelf te laten zien.”

 

Anne-Marie Hamming, www.volledigleven.nl

“Eindelijk krijg ik reactie”

“Mijn lezers krijgen nu een helder en overtuigend verhaal. En ik krijg nu meer reacties en dat leidt weer tot meer klanten.  Sasja als schrijfcoach vind ik deskundig, gestructureerd en toegankelijk. Het is een heel compleet programma, dat geeft met het gevoel dat ik weet wat ik doe. En ik heb nu ook de juiste tools. Voor elk stuk dat ik schrijf, gebruik ik de formats en de waardevolle eindredactiechecklijst van Sasja.”

Anke Spoor

Je denkt: ik zou wel meer klanten willen trekken, maar……

Z

Mijn website is verouderd

Z

Mijn blogs passen niet meer bij wat ik nu doe en

Z

Mijn e-book is nog steeds niet af en

Z

Hoe houd ik al die social media in hemelsnaam bij?