Over mij

schrijfcoachhoi, ik ben Sasja, communicatie-adviseur en tekstschrijver met een liefde voor coaching. Ik help gedreven ondernemers en professionals te overtuigen met hun verhaal. Zodat ze met meer plezier werken én de juiste klanten trekken.

Hier lees je meer: Zij maakt het verschil, een bijzonder interview over mij en Schrijf je rijk, in Pioniers magazine.

“Met Schrijf je rijk wil ik mijn kennis doorgeven. Dat betekent voor mijzelf ook: meer zichtbaar worden. Heel spannend. Ik herken de onzekerheid die mijn klanten vaak voelen. Maar alleen door zichtbaar te worden, kunnen wij onze missie realiseren.” 

Wat mijn missie is? Goede vakvrouwen helpen met meer plezier én meer succes te schrijven. Daarbij gaat het niet om trucjes of regeltjes maar veel meer om verbinding maken met je lezer. Of je dat nou doet via een blog, artikelen, via social media of een boek, vind ik minder belangrijk. Ik adviseer je om het middel te kiezen dat bij je past, dan leer ik je wel hoe je dat het beste kunt inzetten.

Ik vind persoonlijke aandacht heel belangrijk, want elke ondernemer loopt tegen andere obstakels aan. Soms zitten die obstakels vanbinnen (help, ik durf niet zichtbaar te worden, wat heb ik nou te vertellen?) en soms zijn ze meer praktisch (hoe kan ik overtuigend bloggen, hoe krijg ik meer reacties?).

Overtuigend leren schrijven is van onschatbare waarde. Als je er in investeert, heb je daar je leven lang plezier van!”

Boeken
Ik houd van boeken.
Als student begon ik als bijbaantje met het schrijven van recensies.
En dat doe ik tot op de dag van vandaag met veel plezier.
Behalve recensies schreef ik zes boeken in opdracht, waaronder Zwanger, het handboek voor aanstaande ouders dat met 25.000 verkochte exemplaren een groot succes was en is.
Heel trots ben ik op Balanceren op één been dat ik op eigen initiatief schreef voor de meer dan 500.000 single moeders in Nederland.
Ik ben zelf jarenlang single moeder geweest en weet dat je dan wel een steuntje in de rug kunt gebruiken.
Uitgeverij Unieboek|Spectrum was meteen overtuigd van het boek en heeft het prachtig uitgegeven.
Momenteel schrijf ik zelf aan een nieuw boek en help ik ook andere vrouwelijke professionals om het boek te schrijven waarmee zij andere vrouwen weer kunnen inspireren. Zo geven we onze expertise aan elkaar door. 

Klaar voor verbinding? Welkom op Facebook, Twitter en Linkedin.

Dit zeggen samenwerkingspartners over mij:

“Ik zie jou als een mens met een missie. Je legt je talent toe op zaken die je boeien en interesseren. En die keuze maak je ook expliciet. Jij blijft ook altijd heel kritisch kijken of het eindresultaat overeenkomt met wat de klant verwacht.”

“Je bent een warm en geduldig mens. Een ander talent is je trouw. Trouw aan je principes, aan je geliefden en vrienden, aan jezelf.”

“Luisteren, dat kun je als geen ander. Je weet snel de kern te vinden van wat iemand zegt en beweegt. En verder natuurlijk: raak formuleren (zowel mondeling als schriftelijk).”

Rijkdom geef je door

Via bol.com steun ik Room to Read. Deze non-profit organisatie geeft duizenden kinderen in ontwikkelingslanden toegang tot onderwijs. Van de eerste donatie van bol.com in 2009 van € 25.000,- is een school in Sri Lanka gebouwd. Ik verkoop heel veel 2ehands boeken (nadat ik er een recensie over heb geschreven) en doneer van elk verkoopbedrag 20% aan Room to Read.
1 euro is al genoeg voor 1 schoolboek!
Bol.com schenkt ook een boek per verkocht boek.
Sinds de start in 2000 heeft Room to Read de levens van meer dan 3,1 miljoen kinderen veranderd. John Wood, senior executive bij Microsoft, richtte Room to Read op na een trektocht door Nepal.

 Wil je ook helpen?

Verkoop 2ehands boeken

Verkoop 2ehands boeken

Rijkdom is ook voor mij: blijven leren

Ik leer graag, zo blijf ik groeien!

Wat ik leer geef ik ook graag weer door aan jou.

Ik volgde marketingprogramma’s bij Laura Babeliowsky en Eelco de Boer.

Geïnspireerd en scherp blijf ik ook door en met mijn Master Mind Business groep met enthousiaste ondernemers.

Mijn team

Samenwerken is niet alleen veel leuker maar ook veel effectiever.

IN DIT FILMPJE kun je horen waarom ik graag samenwerk met een VA.

Ik doe het dan ook zoveel mogelijk.

Marguerite Uljee is VA en zorgt dat ook achter de schermen alles bij Schrijf je rijk perfect verloopt. Ze verstuurt de nieuwsbrief en past de website aan.

Ze zet daarbij alle denkbare online tools in, waardoor we makkelijk, snel en professioneel kunnen werken.

Ze is een kei in ontzorgen.

 

stagiaire Schrijf je Rijk Tom van Velzen studeert HBO Communicatie in Rotterdam en was stagiaire bij Schrijf je Rijk. Hij ging onder andere aan de slag met social media en schreef diverse webteksten.

WIJ HEBBEN NU WEER EEN LEUKE STAGEPLAATS IN DE AANBIEDING voor een student communicatie. Iets voor jou? Neem even contact op: info@schrijfjerijk.nl 

Welkom in het Kantoorkasteel

Schrijf je rijk is gevestigd in het monumentale Kantoorkasteel in Wageningen. Een heerlijke plek om samen met ondernemers te werken aan de beste uitstraling voor hun bedrijf.zaadcontrole

Heb jij een vraag over wat teksten en communicatie kunnen doen voor het succes van jouw bedrijf? Mail naar sasja@schrijfjerijk.nl

 

[shareaholic app=”share_buttons” id=”15507410″]