Sasja als schrijver en coach

Ik ben Sasja Nicolai, schrijver en ondernemerscoach. De kracht van schrijven ken ik door en door. Ik schrijf al meer dan 25 jaar voor grote bedrijven. En al even lang voor mezelf. Het is de basis van mijn succes.

“Met Schrijf je licht wil ik zoveel mogelijk ondernemende vrouwen die goed zijn in hun vak te helpen om meer te schrijven. Schrijven verrijkt je. Het brengt je eerst rust en overzicht, daardoor krijg je meer zelfvertrouwen en dat is weer de basis voor succes.”

 

Waarom doe ik dit?

Vooral vrouwelijke ondernemers zeggen vaak tegen me: “Ik wil zo graag meer schrijven, ook voor mijn bedrijf. Maar ik kom er maar niet toe.” Daarom heb ik een hele laagdrempelige methode ontworpen, iets waar iedereen die echt wil aan mee kan doen. Het kost je maar 20 minuten per dag en de prijs is laag.

Schrijven is gewoon een basisvaardigheid voor elke ondernemer. Als je snel en op een efficiënte manier goede teksten kunt schrijven, komen klanten als vanzelf naar je toe. Je houdt tijd over voor jouw vak, voor wat je het allerliefste doet.”

Ben jij zo iemand die altijd zegt: ‘Ik zou zo graag meer willen schrijven’? Dan is dit je kans.

Trots op mijn team!

Tom van Velzen

Tom van Velzen

Pas afgestudeerd, schrijft en redigeert als een pro

Marguerite Uljee

Marguerite Uljee

Verstuurt onder andere ezine en mails naar alle relaties

Liesbeth de Korte

Liesbeth de Korte

Steun bij online marketing en lancering nieuwe producten

Sabine Rook

Sabine Rook

Vormgever van onze boeken en e- books

Marjon Saft

Marjon Saft

Webdesigner

Agenda

Wat is er binnenkort te doen bij Schrijf je rijk?

Dit zeggen samenwerkingspartners over mij:

“Ik zie jou als een mens met een missie. Je legt je talent toe op zaken die je boeien en interesseren. En die keuze maak je ook expliciet. Jij blijft ook altijd heel kritisch kijken of het eindresultaat overeenkomt met wat de klant verwacht.”

“Je bent een warm en geduldig mens. Een ander talent is je trouw. Trouw aan je principes, aan je geliefden en vrienden, aan jezelf.”

“Luisteren, dat kun je als geen ander. Je weet snel de kern te vinden van wat iemand zegt en beweegt. En verder natuurlijk: raak formuleren(zowel mondeling als schriftelijk).”