Het is zover, het is 2017!

Sterker nog: het is al bijna drie weken 2017.
Hoe gaat het met je?
Hebben jouw goede voornemens blue Monday overleefd?
Blue Monday, de derde maandag van januari, schijnt de dag te zijn waarop mensen ontzettend depressief zijn. Onder andere omdat ze zich realiseren dat ze ook dit jaar hun goede voornemens niet gaan waarmaken.

Maar als ondernemer doe je toch graag alles anders. Dus waarom zou jij je iets aantrekken van een willekeurige maandag?
Waarom zou je niet vandaag aan iets nieuws beginnen?
Het is vandaag de eerste dag – om met iets te beginnen waar niemand aan begon*, schrijft Fetze Pijlman. Ik heb zijn prachtige gedicht al jarenlang bij mijn werkkamer hangen. Ik deel het hieronder met je.

Eat that frog
Ik ben het nieuwe jaar begonnen met eindelijk die kikker door te slikken die al een poosje op me lag te wachten: de laatste hand leggen aan mijn boek Schrijf je rijk, dat in het voorjaar verschijnt. Een lastige klus, die inhoudelijke puntjes op de i. Ik ben geneigd om weer helemaal opnieuw te beginnen zodat ik dit vervelende klusje uit kan stellen. Gelukkig kan dat niet, want mijn redacteur Ineke Hogema wacht op het manuscript.

Pootjebaden – heb jij de enquête al ingevuld?
Ik ben heel blij met de reacties op mijn enquête, de mooiste krijgen een plekje in mijn boek.
Wat dacht je van deze? “De vrijheid om alleen nog maar leuke projecten te doen met en voor leuke mensen.” En deze: “Ik hoef niet te zwemmen in het geld, maar pootjebaden is wel fijn.”
Mooi gezegd!
Heb jij de enquête Wat is rijkdom nog niet ingevuld?
Doe het vandaag nog even!
Het kost jou maar een paar minuten en je helpt mij er geweldig mee.
En wie weet citeer ik jou in mijn boek.
JE KUNT DE ENQUETE HIER INVULLEN.

Tweede editie van ons Event Schrijf en lanceer je boek.
schrijf je boekSamen met redacteur/uitgever Ineke Hogema organiseer ik op 7 april weer ons event Schrijf en lanceer je boek. Speciaal voor ondernemers die nu écht hun boek willen schrijven, uitgeven én lanceren. Je kunt je HIER inschrijven.
Waarom wachten tot 1 januari? Je kunt elke dag met een boek, een plan beginnen.
Je kunt elke dag besluiten dat je het anders gaat doen.
Dat je dit jaar zichtbaar wilt worden op een hele nieuwe manier.

Ik wens je een prachtig jaar, met veel energieke startmomenten.